Na koncertu Metallice

nikola i josipa, metallica u zagrebuNa nedjeljnom koncertu Metallice prisustvovali su i vjerni fanovi iz Gata. Dugo očekivani koncert je privukao desetak Gaćana, koji su se zaputili u kišno nedjeljno jutro put metropole. Put je bio ugodan te relativno točan, jer su se u jednom trenutku dva vozila sa Gaćanima uspjela mimoići (?!).

Piše: Mario Fistanić Pito

Na kraju smo ipak sretno došli u Zagreb. Kiša je pokvarila šetnju gradom pa smo vrijeme ubili ispijanjem pića te hranom. Oko 20 h smo ušli u koncertni prostor, više nalik na blatnjak, a ne travnjak.  Nakon više od 2 sata svirke krenuli smo prema vozilima. Koncert je bio odličan. Nadam se da ovo mišljenje dijele i ostali članovi gatallice (nikad osnovanog fan kluba u Gatima).

metallica u zagrebu
 
metallica u zagrebu
 
metallica u zagrebu

Dok su neki pričekali jutro, većina nas je (nakon temeljitog presvlačenja) krenula odmah za Gata. Ni povratak nije bio idealan. neki članovi gss-a su se pogubili u zamosorju a drugi su dočekali vučnu službu negdje u Lici. Nadamo se da su došli doma!
Evo i svih učesnika ovog putovanja:
Dario,Vinko, Ivan Markić, Bagat, Ivo Beović, Marin Markić, Goran Markić, Pito, Nikola i Josipa.

Nadamo se da će i naša KUU ”Mosor” stupiti u kontakt sa tour managerom Metallice, pa da ih i mi u Gatima ugostimo, na Danima Ive Marjanovića, ako ne ove onda sljedeće godine!

Galerija slika