Rezultati četvrtfinala

malonogometni turnir gata 2010

Došli smo do polufinala ovogodišnjeg turnira. Uzbuđenja nije nedostajalo. Ispali su neki stari osvajači, dolaze nove nade, cyber svijet je također u usponu, a favoriti teško lome otpor unaprijed otpisanih. U polufinale su prošli Kumići, Mlade nade, Gata.hr i Trupine.

Piše: Josip Radmilo

U prvoj utakmici između Kumića i Lokoa, ekipa Lokoa je bila drastično oslabljena izostankom  Renata, a bez njega nisu imali šansi. Konačnih 5:1 to i pokazuje. 

U drugoj utakmici između Mladih nada i Kvarcaša se desilo najveće iznenađenje dosadašnjeg dijela turnira. Nakon što su Kvarcaši poveli sa 2:0 činilo se da je utakmica riješena ali to nisu mislile i Mlade nade i sa dva gola Šarolića vraćaju se u igru. Čak su i  promašili dvije čiste šanse na kraju utakmice. Ipak bili su sigurniji u izvođenju penala i zasluženo su prošli dalje.

U trećoj utakmici između Gata.hr i Ruzine se desilo drugo iznenađenje u četvrtfinalu.  Ruzinaši su bili sigurni u prolaz ali nisu računali na prezentaciju modernog bunkera u izvedbi Gatahraša. Nakon što su poveli  2:1 Ruzinaši su popili par kontri i utakmica je bila riješena. Čak je i Perdija počeo davati golove i na pravu branku. Ruzina je uspjela smanjiti na 6:3 ali Gata.hr zasluženo idu dalje.

U posljednjoj utakmici četvrtfinala Trupine su teško pobijedile Sky 3:1. Nekoliko minuta prije kraja Sky je imao 1:1. Obrana je bila odlična, činilo se neprobojna. Ipak Velić je našao malu rupu i zabio za 2:1. Tu je utakmica bila odlučena, Sky do kraja utakmice nije uspio ozbiljnije zaprijetiti. Tako Trupine nastavljaju svoj hod prema peharu.

Čeka nas uzbudljivo polufinale, koje će se odigrati 30.7. (PETAK) u 21h između:

 

KUMIĆI – GATA HR

Kumići su favoriti, pitanje je trenutka kada će obrana Gata.hr popustiti. 

MLADE NADE – TRUPINE

Bilo bi iznenađenje kada Trupine ne bi osvojile turnir, a kamoli da ispadnu u polufinalu. 

Pobjednici imaju 24 h odmora, te će se boriti za 5. po redu pehar točno u 21h u SUBOTU, 31.7

 

ČETVRTFINALE

 

kumići – loko 5-1

mlade nade – kvarcaši 2-2 (penali 1-0)

gata hr – ruzina 6-3

trupine – sky 3-1