Trupine bolje od Kumića

turnir gata 2010, mali nogometPolufinalni susreti su nam pružili vrhunski nogomet, te unatoč velikom trudu otpisanih, pobjedu favorita. Kumići su se mučili sa iskusnim cyber-ljudima iz dvorane, ali su ipak uspjeli utakmicu privesti kraju sa 4 gola prednosti. Kumići su odmah pokazali zašto su favoriti i brzo su otišli na dva gola razlike.

Piše: Martio Fistanić i nešto doda Josip Radmilo

 

Gata.hr smanjuje rezultat i daje znakove života ali nakon drugog smanjenja rezultata na 3:2, Kumići stiskaju gas i odlaze na zasluženih 6:2 i time privode utakmicu kraju.

 

Trupine su loše počele protiv Mladih nada, koje su povele. Ubrzo Trupine pokazuju zašto su najveći favoriti turnira i stvaraju zalihu od tri gola prednosti. Pred kraj utakmice mladi se bude i fanatičnom igrom smanjuju rezultat na 5:4. Da je utakmica trajala još koju minutu moglo je doći do fantastičnog preokreta. Ipak, zaslužena pobjeda Trupina.

Polufinale KUMIĆI – GATA HR 6:2 MLADE NADE – TRUPINE 4:5

Utakmica za 3. mjesto odigrala se u ležernoj atmosferi, ali ipak smo vidjeli nekoliko odličnih akcija te najtežu ozljedu do sada na turniru. Srećom, Luis (stručni stožer) je uskočija i spretnim potezom vratio Mati prst na mjesto.

Gata.hr su i ovu utakmicu počele sa golom minusa (skoro sve utakmice na turniru su počeli sa golom zaostatka) ali ubrzo su nakon svojih uigranih kontri preokrenuli rezultat. Nakon toga su se orijentirali na mrtvi bunker koji Mlade nade nisu znale probiti. Na kraju zaslužena pobjeda iskusnijih i motiviranijih.

3.mjesto Gata hr – Mlade nade 3:1

turnir gata 2010, mali nogomet

FINALE TRUPINE – KUMIĆI 5:2

Uz veliku podršku sa tribina, odigrano je i finale turnira. Odlična utakmica sa puno brzih (ponekad I nepreciznih) dodavanja bila je napeta do pred sam kraj susreta. Ipak, Trupine su uspjele opravdati epitet najvećih favorita turnira. U viltrine odnose pehar pobjednika, zahvaljujući vrlo dobroj igri i koncetraciji u ključnim djelovima utakmice. Kumići su pružili žestok otpor, te su se dostojno oprostili od ovogodišnjeg turnira.

Čestitamo pobjednicima!

Pehar zasluženo odlazi na ormar ekipi TRUPINE

ukupno je postignuto 239 golova,što je 5,975 po utakmici

naj nesretnija ekipa: KEMIČARI

naj nervoznija ekipa: LOKO

naj snažnija ekipa: KEMIČARI

naj gora ozljeda u ekipi: Mate (gata.hr)

naj iznenađenje – ekipa: MLADE NADE

naj iznenađenje – igrač: Mario (kvarcaši)

naj fair play ekipa: KUMIĆI

naj povratak: Tex

naj gori suci: Domagoj i Projić

Ogranizator turnira je zabrinut za sudbinu ekipe SJEVERNA KOREJA, koja je nakon poraza u prvoj utakmici odustala od turnira te se nakon zadnjeg sms-a upućenog organizatoru, svim igračima gubi svaki trag! Nadamo se da su na nekom lijepom (i svijetlom) mjestu, bez motika i mašklina…

Hvala sponzorima: caffe bar DUX, „VRT“ Omiš, TONKIN SOPARNIK D.O.O.

medijski pokrovitelj: gata.hr

Hvala Marotovim paletama na uspješnom hvatanju odlutalih baluna!

Hvala svima koji su pomogli u organizaciji turnira!

Vidimo se sljedeće godine!

Galerija slika sa turnira