Dobili SV. Roka

U drugoj utakmici doigravanja Gata su pobjedila ekipu Sv.Roka 4-2. Vratili smo se tako u utrku za prvu ligu, iako je još uvijek udaljena jako mnogo. Pocetak utakmice smo poceli oprezno, striktno smo bili povuceni te cekali svoje prilike iz kontre. Nekoliko odlicnih prilika na pocetku susreta naši napadaci nisu uspjeli okruniti pogotkom. Solidna ekipa Sv. Roka takoder je prijetila, no naš golman je sve to mirno rješavao. Povela su Gata,oko 10.minute susreta. Mislav se sjajnim driblingom izborio za poziciju, te sjajnim dodavanjem uposlio svog brata za 1-0. Odmah nakon toga protivnik je stisno. Vrlo dobro su to radili, te ubrzo zasluženo izjednacili. Naša obrana, iako bolja nego prošlu utakmicu,malo je prespavala. Otvorenom igrom gacani ubrzo dolaze do vodstva, sa nekih 15tak metara iz kosa, marin sjajno pogada u malu mrežu.
Pocetak drugog poluvremena nije bio baš sjajan, u prvoj minuti nastavka, marin griješi u dodavanju, dodaje napadacu koji lagano matira nemocnog golmana. Od tog trenutka vlada peto-minutni kaos u našoj obrani, protivnik je stiskao maksimalno jako. No izvukli smo se, te u jednoj polu kontri proso najprije gada golmana, no ispravlja te odbijenu loptu sprema u mrežu. Protivnik je nastavio sa presingom, te su se naši napadi bazirali na izbivanja i duge lopte. Nedugo nakon toga budi se osovina Ucipolje – Pocelje, pito je povukao kontru za mislava koji precizno upošljava svog brata za 4-2. Do kraja susreta smo izdržali još nekoliko minuta presinga sa golmanom-igracom, te zasluženo odnijeli bodove pod Mosor.
U zadnjem kolu ponovno nam dolazi Prašina, vec 4. put ove godine. Ova i utakmica Sv. Roko – MBK odlucit ce o drugom putniku u prvu ligu, pošto je MBK siguran. Iako su male šanse za prolaz, nadamo se trijumfu ekipe iz Stanica.

Za Gata su igrali: Jurčević, Jerončić, Borovac, Mislav, Proso, Karlo, i na klupi Pito

 

piše: Pito