E da se vako igralo od početka

Pobjedom nad Prašinom s 3:1 Gata su dobila novu nadu da će do kraja natjecanja doći do desetog mjesta. Tadinovi mladići odigrali su dobru utakmicu s puno manje pogrešaka nego u prethodnim utakmicama i zasluženo pobijedili. Od samog početka Gata su bila bolja i već u uvodnim minutama nakon dobre reakcije Roka bilježimo neiskorištenu kontru,

a u idućim minutama i 4 solidna udarca nažalost bez realizacije.
U spomenutom razdoblju i protivnik je jednom pogodio stativu. No u 9 minuti  Borovac je odlično povukao kontru, zavrnuo u sredinu a K.Jerić  pogađa  za vodstvo 1:0. I dalje su Gata bolja kipa, a od izglednijih prigoda vrijedi izdvojiti odlično dodavanje Kuvačića za M.Jerončića koji je izbio sam pred golmana i gotovo čistu situaciju nije uspio realizirati. Tako smo u 15 minuti nakon slobodnog udarca Prašine i loše izbijenog baluna primili gol, a  strijelac je bio naš bivši igrač B. Očasić ( ko će kome ako neće svoj svome). No već u idućoj akciji imamo kontru tri na jedan koju Karlo završava udarcem u golmana, potom Kuva proigrava Mislava , a ovaj gađa stativu. Ipak u zadnjoj minuti prvog dijela Proso odličnim udarcem pogađa gornji desni kut za vodstvo 2:1.
I drugi dio Gata otvaraju ofenzivno. Kuva proigrava Karla, a ovaj ne uspijeva dobro zahvatiti balun,  potom slijede dvije loše odigrane kontre, a Kuva dva puta puca pored gola i jednom u golmana. I nakon svij silnih promašaja pa i jedne Prosine stative Proso ipak uspijeva namjestiti nišanske sprave i udarcem iz kosa dovodi Gata u vodstvo 3:1 , što je bio i konačan rezultat utakmice.
Nakon tog Prašina više stihijski pokušava nešto napraviti , posebice 9 minuta prije kraja utakmice kada je Roko u istoj akciji dva puta odlično obranio udarce protivnika. Do kraja Gata su propustila postići još koji gol: udarce Miće i M.Jerončića brani golman, Borovac iz kontre ne pogađa gol, a Karlo puca pored gola. Odlična utakmica Gata u kojoj su na vidjelo izišle sve mogućnosti mlade ekipe, šuterske sposobnosti ponovno probuđenog Prose, brzina Borovca, preglednost igre Kuvačića i Jerončića, te vrijednosti ostalih igrača. Čim se utakmica odigra bez puno kompliciranja, soliranja i bespotrebnih driblinga rezultat i pobjeda Gata nije upitna. Ipak s obzirom da desetoplasirani bježe čak 7 bodova u svim utakmicama do kraja valja ići na pobjedu. Gledajući ovu utakmicu to nije nemoguće, tim više ako u nekim utakmicama bude sreće koje nije bilo u nekim porazima.
Utakmicu su počeli Roko, M. Jerić. I. Kuvačić. M. Jerončić, Z.Borovac i A. Proso  dok su su s klupe ulazili Pito (M. Fistanić ) i K. Jerić. Na klupi su bili i A. Pivčević i A. Generalić koji nisu ulazili u igru s tim što je A. Generalić sredinom drugog dijela otišao u svlačionicu i presvukao se.