Niti Pitina bravura nije pomogla

Poraz od Sv. Josipa 7:6 zapečatio je ovogodišnju sudbinu Tadinovih pulena u drugoj omiškoj malonogometnoj ligi. Valja priznati kako je opstanak davno propušten, točnije u prvom dijelu sezone kad su sakupljena mizerna 4 boda. U srazu sa dugoratskim svecima odigranom u  teškim

vremenskim uvjetima, buri, kiši i mokrom terenu gatski su mladići odigrali korektnu utakmicu.

 

Štoviše čak su i poveli u početnim minutama utakmice i to Zoranovim šutom iz auta kojeg je nespretni protivnički golman skrenuo u mrežu. No već sredinom prvog dijela udarcem s 10 metara Dugoraćani poravnavaju. Ubrzo je Zoran iz slobodnog udarca ponovno Gaćane doveo u vodstvo, da bi pet minuta do kraja prvog dijela nakon dodavanja pri slobodnom udarcu Sv. Josip izjednačio.

Drugi dio obilježen je brojnim pogocima i čestom izmjenom rezultata. Već u u uvodnim minutama nakon standardne greške u obrani Gaćana Sv. Josip postiže treći gol. Nekoliko minuta potom već je 3:3, a u idućim akcijama Roko čudesno spašava dva puta. No u osmoj minuti nestaje Rokine čarolije pa Dugoraćani vode 4:3.
U 13, minuti drugog dijela Marin udarcem iz daljine izjednačava, a dvije minute kasnije Pito nakon što je primio balun, okrenuo se u stilu svog idola Pipa Inzaghija i dovodi Gata u vodstvo 5:4. Po ustaljenom običaju pa tako i ovog puta svega dvije minute nakon Pitine minijature protivnik iz kontre izjednačava.

Šest minuta prije kraja utakmice Mićo šutom iz daljine  ponovno Gata dovodi u vodstvo. Dvije minute potom loša reakcija Roko i već je 6:6. U zadnjoj minuti nakon nekoliko dodavanja protivničkih igrača Roko je bespomoćan i vadi i sedmu loptu iz mreže.
U srazu sa vjerojatno novim prvoligašem za Gata  su branili boje: Roko, Jerončić, Borovac, K. Jerić, M. Jerić, Generalić, te podrška s klupe Pito.