Remi s Gromom

U pretposljednjem kolu druge omi┼íke malonogometne lige Gata su s Gromom odigrala 3:3. I u ovoj utakmici Gata su pokazala kako imaju potencijal i da bi , ako ostanu na okupu s ponekim iskusnijim poja─Źanjem idu─çih godina mogli bilje┼żiti bolje rezultate. U 4 minuti nakon prodora Zorana i njegova suta u golmana nakon kornera Proso

 

je pogodio za vodstvo od 1:0.

Nekoliko minuta kasnije razigrani Borovac pro┼íao je u skija┼íkom stilu ala Kostelic nekoliko protivni─Źkih igra─Źa i pucao pored gola iako je mo┼żda bolja solucija bilo dodavanje slobodnog prosi, no za to je trebalo podignuti glavu od poda. Sredinom prvog dijela Roko spa┼íava, a u 19 minuti Karlo , nakon dodavanja Zorana , puca u golmana , a MIco koji je naletio na odbijenu loptu puca u blok. Dvije minute prije kraja prvog dijela nakon dodavanja Prose Pito je proma┼íio vise nego 100 postotnu ┼íansu. U drugom dijelu prvu veliku prigodu proma┼íio je Karlo , a u prvim minutama biljeimo jo[ jednu dobru reakciju Roka ( ─Źini se da pice s prijateljima prije utakmice ─Źini ─Źuda). U 5 i 7 minuti braca Jerici proma┼íili su prigode za povecanje vodstva.

Probudio se i protivnik koji pritisne stvara prigode i u tim trenucima pogadjaju i stativu. Potom je Roko jo[ jedno spa┼íavao , no i njegovim je ─Źarolijama do┼íao kraj u 12 minuti drugog dijela kad je nakon lose rekacije obrane morao po loptu u mreu.┬á U 16 minuti Karlo puca s 10 metara i pogadja za 2:1. Vec u idu─çoj minuti akcija iz nogometnih knjiga s nekoliko brzo odigranih dodavanja i Karlo dovodi gata u vodstvo od 3:1. Nakon niza dobrih reakcija stigla je i jedna Rokova crna sekunda u 19 minuti gotovo s cenatra prima gol za 3:2. Tri minute kasnije Pito jos jednom ne uspjeva postici gol.

Dvije minute prije kraja u poku┼íaju izbivanja lopta prelazi Mici preko noge odboja se do slobodnog protivni─Źkog igra─Źa i to je 3:3. Tadin poku┼íava sve da bi dobio utakmicu, vadi golmana na cije mjesto dolazi Karlo. Ni to nije pomoglo iako su Gata u posljednje dvije minute proma┼íili nekoliko prigoda: Proso je pucao je pored gola, Marin u golmana, Mico pored gola , a Proic je 9 sekundi prije kraja bio u stopostotnoj sansi no pucao je pored gola.

Za Gata su po─Źeli Roko, Borovac, Proso, Jeroncic, Karlo i MIslav Jeri’ , a s klupe su ulazili Pito ( Fistanic) i Generali─ç (Proic).