Pobjeda za kraj sezone

Traumaticnu sezonu, koja je posve neocekivano zavrsila ispadanjem iz druge lige, Gata su zakljucila pobjedom nad ekipom Zgrade s uvjerljivih 7:2.  Jednostavno protivnik barem u sastavu s kojom su igrali protiv Gata ( za druge utakmice ne znam) nije dorastao protivnik

 

nijednoj ekipi. Pa i takva je ekipa povela s 1:0 iz udarca gotovo s centra.

To kao da je trgnulo Tadinove pulene pa su poceli igrati. U sljedecim minutama biljezimo nekoliko promasaja ocito nedovoljno koncentriranog Prose. Tako je nakon prodora Marina Proso pucao iznad gola, potom je pucao umjesto da doda bolje postavljenom Proicu. U desetoj minuti nakon jos jednog promasaja Prose Borovac je iz odbijene lopte izjednacio. I dok se protivnik brani Gata i dalje napadaju pa tako Pito puca (špicem s 8 metar pored gola),  potom Pito dodaje Prosi koji je opet neprecizan. U 18 minuti Marin vuce kontru, dodaje slobodnog Pivcevicu ( Trumanu )  i Gata vode 2:1. Vec u iducoj minuto borbeni i srcani Pivcević postize gol za vodstvo od 3:1.

Dvije minute prije kraja prvog dijela Marin kako posljednji igrac grijesi, gubi lopru u driblingu i protivnik smanjuje na 3:2.  I u drugom dijelu igraju samo Gata pa tako Proic koji je potpuno sam promasuje gol, a potom Proso iz dva napada pogadja dvije stative. U 7 minuti drugog dijela Proic s desetak metara pogadja malu mrizicu za 4:2. U 15 minuti naakon kontre Marin pogadja za 5:2, a dvije minute kasnije Zoran za 6:2.  Pred kraj utakmice Roko briljantno brani, a u kontri Pito promasuje. Ipak u 23 minuti nakon kontre Pito je sam i jednostavno nije mogao promasiti za 7:2. Tako je zakljucena sezona, osvojeno je 11 mjesto koje donosi ispadanjae iz druge lige.

U posljednoj ovogodišnjoj utakmici za Gata su igrali Roko, Borovac, K.Jeric, Jeroncic, Proso i Generalić, a s klupe su ulazili Pito ( Fistanic) i Pivcevic ( Truman). Potonja dvojica svojim su zalaganjem i borbenoscu kao i golovima u posljednjoj utakmici vjerojatno kupili Tadinovo povjerenje za sigurne zamjene i iduce sezone.